Kulutusjuhla

Mihin ne rahat tulikaan käytettyä?

perjantai 28. maaliskuuta 2008 klo 23.46 kirjoittajana Mari Koo

Mielitty miettii tiliotetietojen yritysnimien ja rahankäytön yhteyksiä: ”Vinkkinä niille, jotka haluavat vaikuttavia tilisiirtoja (tosin pois omalta tililtään): viime viikolla oli hirveä miettiminen, kun tarkistin netistä tiliotetta, että mitä olin ostanut yrityksestä nimeltä Kallion Työ ja Taide Oy. Sitten tajusin, että olin pari viikkoa sitten istunut iltaa Heinähatussa. Epäilyttäviä nuo yritysnimet, mutta tällä kertaa yrityksen nimi korottaa mukavasti viikonloppuisen toiminnan luonnetta.:)” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Mihin ne rahat tulikaan käytettyä?”

  1. tom sanoo:

    On hauska selittää duunissa laskuja, joissa nimenä on ”Tompan pitkä nakki” tai ”Savon ruoska”. Been there, done that.

Kommentoi