Tähteet kannattaa tietysti kokata ruuaksi. Jukka tekee pastasta mm. teeleipiä: ”Pasta on tehty vehnäjauhoista, ja niinpä ylijäänyttä lisukepastaa voidaan käyttää erilaisten taikinoiden (leivät, pizzapohjat, sämpylät, teeleivät…) massana. Mikäli siis kastike on tarjoiltu eri kulhosta. Kippaa vain eiliset makaronit tehosekoittimeen, lisää vettä tai maitoa sen mukaan, millaisia leivonnaisia aiot tehdä. Hurauta taikinaksi. Jatka muilla aineksilla mielesi mukaan. Kuvan teeleipien kiinteästä materiaalista n. 90% on alkuaan tummaa spaghettia. Tehosekoittimen jäljiltä rakenne jäi miellyttävän rouheiseksi. Joukkoon vaivasin hieman jauhoja, joihin olin sekoittanut leivinjauhetta. Nesteenä vettä ja maitoa, lisäksi ripaus suolaa ja loraus öljyä. 230-250 astetta, NAM!” (Mari Koo, kiitos linkkivinkistä Kaisa K!)