Kulutusjuhlan pääylläpitäjä on Mari Koo eli Mari Koistinen. Hän on myös Kulutusjuhla ry:n puheenjohtaja ja Kuluttajaliiton hallituksen jäsen 2013 – 2016.

Mari aloitti ensimmäisen kulutusbloginsa vuonna 2005. Seuraavana vuonna kyseinen blogi muuttui Kulutusjuhlaksi, ja samalla mukaan tuli muita kirjoittajia.

Mari kuvailee itseään kuluttajana vaaleanvihertäväksi egoistiksi. Mari pohtii ostopäätöstensä eettis-ekologisia merkityksiä, mutta oma nautinnonhalu, hinta tai hankinnan helppous ovat usein ratkaisevia tekijöitä.

Ruokavaliossaan hän on ns. fleksari eli syö pääsääntöisesti kasvisruokaa, mutta ei kieltäydy lihastakaan, jos se eteen laitetaan.

Parhaana kulutuspaikkana Mari pitää kirjastoa. Arjen kulutusnautintoja ovat myös kahvilat ja hyvä ruoka. Lähikirpputoreilta Mari ostaa mm. vaatteita ja käyttötavaroita.

Mari on valmistunut Helsingin yliopistosta kuluttajaekonomista. Lisäksi hän on opiskellut tradenomiksi. Työurallaan hän on toiminut erityisesti viestinnän parissa.

Elantoaan Mari tienaa tällä hetkellä Suomen Mehiläishoitajain liiton viestijänä. Mari on pienen pojan äiti ja naimisissa kuvataiteilijan kanssa.

216095_10150220511989739_2981961_n

Blogi mm. blogeista, kuluttamisesta ja viestinnästä sekä tarkemmat tiedot:
Mari Koo

Kysyttävää Kulutusjuhlaan liittyen? Palautetta? Kulutukseen liittyviä tiedotteita? Muuta mieleen tullutta?
mari.koistinen(AT)gmailPISTEcom, puh. 050-5526 577

Muita sivulla silloin tällöin vilahtavia tai vilahtaneita kirjoittajia: