Kulutusjuhla

Miksi liittyisin jäseneksi?

KuluttajaliittologoKulutusjuhla ry:n näkyvin ja tärkein toiminnan muoto on Kulutusjuhla-sivusto. Tavoitteena on jakaa monipuolisesti erilaisia kuluttajan arjen kokemuksia ja näkemyksiä. Mielipiteet ja ajatukset sinkoilevat erityisesti kuluttajalta toiselle, mutta myös yritykset ovat tervetulleita kommentoimaan.

Kulutusjuhla on Kuluttajaliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen jäsenet ovat siis oikeutettuja myös Kuluttajaliiton jäsenpalveluihin (mm. maksuton lakimiesneuvonta ja Nappo-lehti).

Sivuston historiasta (jo vuodesta 2006), tekijöistä ja toimintatavoista on lisätietoja omalla sivullaan.

Kulutusjuhlan jäsenet ovat tärkeitä toiminnan tukijoita: maksamalla 15 euron jäsenmaksun kannatat blogin monipuolista sisältöä sekä teknistä kehitystä.

Yhdistyksen tavoitteena on myös järjestää jäsenilleen esimerkiksi tapahtumia, kuten vierailuja kuluttajia lähellä oleviin tahoihin tai sieniretkiä.

Lisäksi Kulutusjuhla nostaa nettikuluttajien ääntä esiin eri tilanteissa, niin yhteiskunnallisessa toiminnassa kuin yritysmaailmassa.

Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus liittyä Kulutusjuhlan kirjoittajajoukkoon. Jos olet tästä kiinnostunut, ota yhteyttä Mari Koistiseen (mari.koistinen (at) gmail.com), joka toimii yhdistyksen puheenjohtajana.

Liity jäseneksi sähköpostitse: lähetä viesti osoitteeseen kulutusjuhla(_at_)gmail.com. Kirjoita viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymävuotesi ja postiosoitteesi. Saat paluuviestissä ohjeet jäsenmaksun maksamiseen.

Kannatusjäseneksi (jäsenmaksu 50 e/v) voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai oikeustoimihenkilö.  Kannatusjäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa.

Liity myös Kulutusjuhlan Facebook-sivulle, se on avoin kaikille!

Kulutusjuhlaa voi seurata lisäksi Twitterissä.

Be Sociable, Share!