Kulutusjuhla

Farkkujen kestävyydestä

thursday 1. juneta 2006 klo 12.25 kirjoittajana Oopa

Minulla on isot reidet. Aina on ollut. Isot reidet yhdistettynä runsaaseen kävelemiseen ei ole hyvä kombinaatio. Taas äsken housuni repesivät. Eikö ole olemassa farkkuja, jotka kestävät kulutusta. Tähän mennessä olen kokeillut kaikki maailman merkit. Joku sanoi, että Jyväskylästä saa Jameksia?

Ainoat ehjät farkkuni ovat Tiger-merkkiset. Ne ovat kestäneet hyvin. Muuttokuormasta niitä en kuitenkaan löydä ja 120e uusista farkuista on liikaa. Onko vaihtoehtoja? Ei.

Be Sociable, Share!

8 kommenttia kirjoitukseen “Farkkujen kestävyydestä”

 1. pni says:

  Anttila myy Jamekseja. Ainakin Citykäytävässä.

 2. AJ says:

  Onko jamekset hyvät?

  Kärsin samasta ongelmasta kuin Oopa vaikka reiteni ja pakarani onkin terästä.

 3. Marjut says:

  Ruoholahden kauppakeskuksessa olevasta Warehousesta saa Jameksia myös, ja monia muitakin (huippu)farkkumerkkejä varastomyyntihintaan. Sinne!

 4. oopa says:

  pni: kiitos.

  AJ: Mitä mulla sitten on?

  Marjut: Se Warehouse oli ennen halpa, ei enää…

 5. Ville says:

  Justiinsa laskin, että 4 farkut taas hajalla polvista ja/tai takapuolesta. Tämä on joku salaliitto selvästi jo. Täytyy siirtyä johonki samettihousuihin ilmeisesti.

 6. […] Oopa tuossa jo hieman alusti farkkujen kestävyydestä. […]

 7. Tatu says:

  Entä parsinneula?

 8. […] Jarmo tuskailee farkkuostosten parissa: “Farkut ovat kuitenkin suomalainen kansallisasu, joten mikä minä olen taistelemaan tutkainta vastaan, vaan vietän pari kertaa vuodessa virallisia häpeäpäiviä naama punaisena farkkuja sovitellen. – – – Oi kuinka toivoisinkaan olevani hoppari, joka saisi kulkea kaupungilla kädet munissa takaa polviin saakka roikkuvissa pöksyissä.” Mieleisten farkkujen löytämisvaikeudesta on Kulutusjuhlassakin aiemmin valiteltu. (Mari Koo) […]

Kommentoi