Kulutusjuhla

Lihaa kasviksina

thursday 29. juneta 2006 klo 12.29 kirjoittajana Eko-Matti

Siippani löysi joku aika sitten kauppareissulla erikoisuuden, jota tietenkin piti ostaa: Porkkanaleikkele. Vaikka elänkin pääsääntöisesti kasvisruualla on useimmat lihasta kasviksiksi “käännetyt” jutut epäonnistuineita. Hyvänä esimerkkinä toimii soijanakki eli “Näennäissuoleen tungettu kasvismäihnä” (kuten eräs kaverini kaveri sanoi).
Porkkanaleikkele oli aika erikoinen makuelämys. Leikkeleen koostumus suussa toi ärsyttävästi mieleen maksamakkaran, vaikka maku olikin porkkanaa ja paprikaa. En oikein osannut päättää oliko maku hyvä vai ei.
Mutta silti kiinnostuin noista tomaattinakeista. En vain ole löytänyt niitä mistään. Mutta ehkä ennen grillikauden loppua pääsen käristelemään minäkin “makkaraa”.

Be Sociable, Share!

4 kommenttia kirjoitukseen “Lihaa kasviksina”

  1. Wilhelmiina says:

    Katsoitko sivujen listan jossa luetellaan kaikki tuotteita myyvät kaupat? Tampereeltakin löytyi neljä paikkaa.

  2. Eko-Matti says:

    Joo, katsoin että kauppoja löytyy, mutta eri kauppojen valikoimat vaihtelevat. Kaupasta, josta löysin leikkelettä ei löytynyt nakkeja. Mutta jatkan etsintää.

  3. Wilhelmiina says:

    Harmi. Täytyypä käydä itsekin vilkaisemassa löytyisikö täältä kaupoista jotakin hyvää grillattavaa. 🙂

  4. […] Valitin aiemmin etten meinannut löytää Kasvisgallerian TomaattiCaroliineja. Ihme nimi tomaatti-kasvisnakeille muuten. Nyt löysin niitä. […]

Kommentoi