Kulutusjuhla

Logot katoille

sunday 10. decemberta 2006 klo 17.50 kirjoittajana Mari Koo

Tuija on huomannut Pauligin rakennuksen katossa logon: “Sitä mukaa kun satellitti/karttapalvelujen käyttö leviää, luulisi yritysten haluavan tulla löydetyiksi tällä uudella tavalla. Ketkäköhän Suomessa mahtavat olla edelläkävijöitä tässä asiassa?

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Logot katoille”

  1. Jyri says:

    Itseasiassa edelläkävijöitä ovat tainneet jo olla ne suuremmat kaupat jotka sijaitsevat perinteisesti lentokenttien läheisyydessä asemoituneina siten että kaupankatto näkyy laskeutuvasta koneesta.

    Esimerkiksi Joensuusta ei ole saatavilla vielä kovinkaan tarkkoja sateliittikuvia mutta sielläkin paikallisen Cittarin kattoa komistaa kitumarketin mainosteksti näkymässä suoraan Onttolan kentälle laskevan koneen ikkunoiden alla.

Kommentoi