Kulutusjuhla

Muutto hoitui mallikkaasti

tuesday 19. decemberta 2006 klo 17.03 kirjoittajana Mari Koo

Lounasneuvoa kirjoittava Timo Kiviluoma halusi välillä kehua muutakin kuin ravintoloita, joten tässä hänen kokemuksiaan muuttopuuhista:

“Pyysin perheen muuttoa varten tarjoukset meilitse neljästä tunnetusta muuttofirmasta. Kaikki vastasivat suht nopeasti, yksilöidyin vastaus tuli Niemeltä. Tarjouksia oli melko vaikea vertailla, sillä ne sisälsivät eri asioita.

Onnistuimme kuitenkin valitsemaan, ja valitsemme pienemmän firman Sajtekin. Firman varsinaisiin vahvuuksiin ei kuulu asiakaskommunikaatio, mutta ilmeisestikin sitä hoidetaan muuttotyön ohessa.

Kaikki varsinainen muuttoon liittyvä työ oli jämptiä ja ripeää, laatikot tuotiin ajallaan ja muuttomiehet autoineen saapuivat sovittuun aikaan.

Olimme vaimon kanssa pakanneet kaiken huolellisesti, joten tavaroiden pakkaaminen autoon oli nopeaa. Purkamista uudessa kohteessa hidastivat muut hissin käyttäjät (mm. remonttifirma), mutta kun itse siinä autoimme, ei siihenkään liiemmälti kulunut.

Sajtek hoiti muuttomme kaikin puolin luotettavasti.”

Jaa tietoa eteenpäin

2 kommenttia kirjoitukseen “Muutto hoitui mallikkaasti”

 1. Minun mielipiteeni URH-rakennus OYstähän lienee selvillä…

  Mutta Movelogi puolestaan hoiti männä vuonna homman kumpaankin suuntaan mitä parhaiten. Jos minä joskus vielä muutan, niin….

 2. Muuttohaukka says:

  Sajtek on mahtavista mahtavin!
  Hoitanut mun kaksi edellistä muuttoa. Mukavia, ja todella nopeita.
  Ja toisella kerralla oli vielä pakkaamiset vähän keskenkin…. Ei paljoa heitä hetkauttanut.
  Vilpittömästi ja lämmöllä suosittelen.
  Muuttokaan ei tunnu enään niin painajaiselta……

Kommentoi