Kulutusjuhla

Pointsit Keskon kuluttajapalvelulle

friday 1. decemberta 2006 klo 12.26 kirjoittajana Eko-Matti

Ostin taannoin Pirkka kylmäpuristettua -rypsiöljyä. Käytin tuotetta jonkin aikaa ja ihmettelin mistä homeen tuoksu ja välillä makukin ilmestyi ruokiin. Popcorneja tehdessä tajusin syylliseksi rypsiöljyn.

Ja eikun valittamaan. Netin kautta tuotteesta valittaminen onnistui nopeasti ja kätevästi. Seuraavana aamuna sähköpostissani odotti ystävällinen vastaus ja lupaus hyvityssetelistä, joka tuli postissa heti seuraavana päivänä. Wohoo! 5 eurolla tuotteita K-kaupasta…

Mutta kaikenkaikkiaan nopeaa ja hyvää palvelua. Ja edelleen olen ostanut kyseistä rypsiöljyä, kun se on yleensä hyvää, edullista ja kotimaista. Anna yhden virheen valmistajalle anteeksi.

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Pointsit Keskon kuluttajapalvelulle”

  1. […] Ruokakeskon kuluttajapalvelua on aiemminkin kehuttu: nettisivujen kautta palautteen antaminen onnistuu vaivattomasti, eli valitin itse tällä viikolla Pirkka-naposteluporkkanoista, jotka maistuivat lähinnä puulta. Sain sähköpostiin vastauksen puolessa tunnissa ja kotiin tipahti postitse viiden euron tuotehyvitykseen oikeuttava kuponki. (Mari Koo) […]

Kommentoi