Kulutusjuhla

Listalla tänään

monday 15. januaryta 2007 klo 17.18 kirjoittajana Mari Koo

Listalla tänään on uudehko tulokas Helsingin lounasblogeihin. “Edustettuna ovat kummatkin sukupuolet, lihansyöjät ja kasvissyöjät. Yhteistä on tunnin lounastauko ja duuni keskustassa. Ja nollatoleranssi turhaan odotteluun, hintaa vastaamattomaan laatuun ja idiootteihin nähden.”

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Listalla tänään”

 1. Hei!

  Kiva että meidän blogimme on “maistunut” teille.
  Laitettiin juuri linkki meiltä teillepäin, näin vastapalveluksena. Ja muutenkin.

  Listalla Tänään -toimitukselle tuli muuten juuri tällä viikolla 50 lounasta täyteen, joten aktiivisena on jatkettu. Ja jatketaan tästä eteenpäinkin, muutamia uusia juttuja on myös tulossa ihan just.

  “Kun ei syö vain elääkseen, sillä mitä on lautasella on aika paljon väliä.”

  T: Toimitus

Kommentoi