Kulutusjuhla

Leivänpuolikkaiden ongelma

sunday 25. februaryta 2007 klo 10.25 kirjoittajana Mari Koo

Polkkapossu näkee Reissumies-leivässä paljon hyvää, mutta valitettavasti tuote silti ärsyttää: “Mikä kele siinä voi olla, että ne saaplarin leivänpuolikkaat on niin vaikea saada irti toisistaan kumpaakaan tuhoamatta? Voiko tosiaan olla niin vietävän vaikeaa kehittää taikinalle sellainen koostumus, että eläminen tulisi helpommaksi?” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

3 kommenttia kirjoitukseen “Leivänpuolikkaiden ongelma”

  1. Wilhelmiina says:

    Linkki olis rok. Jotenkin vaikea pelkän nimimerkin perusteella löytää alkuperäistä kirjoitusta. 😉

  2. Mari Koo says:

    Nyt on korjattu, ei pitäis aamulla kiireisesti näitä laitella tarkistamatta :). Tosin Polkkapossu löytyy onneksi näppärästi googlettamallakin 🙂

  3. Polgara says:

    Kumma juttu, mutta tämä sama ei sitten vaivaa Puikuloita, kumpaakaan merkkiä, vaikka luulisi, että kyse on lähes samasta tavarasta. Eli ostan puikuloita… Reissarin lopetin juuri ao. syysä, aina sai olla veitsellä jyystämässä sormia ja rakoa leipien väliin ,D

Kommentoi