Kulutusjuhla

WTC:n pikkuliikkeistä elintarvikkeita

thursday 22. marchta 2007 klo 18.35 kirjoittajana Mari Koo

WTC:n talossa Helsingissä on avannut juuri ovensa Pikku Luomupuoti. Käväisin paikalla tänään, ja nimensä mukaisesti muutaman neliön tilassa hyllyillä näytti olevan perusvalikoimaa luomuelintarvikkeita, kuten useaita eri teelaatuja, suklaata, linssejä, viljatuotteita, spelttipastaa, mehuja, hilloja, kuivattuja hedelmiä, mysliä jne.

Luomukaupat siis todellakin valtaavat alaa Helsingissä, kuten aiemmin kirjoittelin.

Lisäksi samaiselta WTC:n käytävältä löytyi Behnford’s -niminen liike, joka tuo maahan mm. amerikkalaisia, australialaisia ja brittiläisiä elintarvikkeita. Eli jos tuntee kaipuuta maapähkinävoihin, inkivääriolueeseen, jenkkigrillikastikkeeseen, salt&vinegar-perunalastuihin, vaahtokarkkeihin, vaahterasiirappiin, kakkuaineksiin tai pallonmuotoisiin purukumeihin, niin tuolta niitä saa.

Behnford’silla sivuilla on nettikauppa, jossa voi tutustua valikoimaan. Nettikaupan kautta tuotteet voi tilata myös niin, että noutaa ne liikkeestä ja maksaa 0,50 euroa pakkauskuluja.  

Be Sociable, Share!

3 kommenttia kirjoitukseen “WTC:n pikkuliikkeistä elintarvikkeita”

  1. Pekka says:

    Aah. Mallasetikkaa.

  2. […] * Kiitos vinkistä, Kulutusjuhla. […]

  3. Mii says:

    Onko se muuten nimeltään Pikku Luomupuoti vai Pieni Luomupuoti???

Kommentoi