Kulutusjuhla

Universal Stone

monday 16. aprilta 2007 klo 9.29 kirjoittajana Mari Koo

Galious on löytänyt putsaamiseen hyvän tuotteen: “Universal Stone – yleispuhdistekivi ei nimenä juurikaan vakuuta, mutta tulokset vakuuttavat. Pinttyneet tahrat, joita en muilla puhdistusaineilla ole saanut pois, ovat lähes sulaneet silmissä Universal Stonen käsittelyssä. Toki varmasti tehokkaampiakin myrkkyjä on, mutta Universal Stone on varsin ekologinen tuote.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

3 kommenttia kirjoitukseen “Universal Stone”

 1. asmeo says:

  Kuulin tänään juuri intialaisista pesupähkinöistä(!), joita saa vaikkapa Ruohenjuuresta. Kahdella kokonaisella pähkinällä(!) tulee puhtaaksi kaksi koneellista normaalilikaista pyykkiä. Olisiko kyseessä siis Universal Nut?

 2. Mari Koo says:

  Pesupähkinät ovat meille kulutusjuhlalaisille jo tuttua kamaa 🙂
  Ensimmäisenä niitä kokeili Eko-Matti, ja sitten minäkin, ja ei voi muuta kuin kehua tuotetta. Käteviä, käytössä edullisia ja ekologisia!

 3. galious says:

  Universal Nut. *naurua*

Kommentoi