Kulutusjuhla

Jäätelökauha

thursday 17. mayta 2007 klo 21.34 kirjoittajana Mari Koo

Ainailona on löytänyt mieluisan välineen jäätelöpallojen pyörittelyyn: “Onni on kaunis [ja käytettävä] tarvekalu. Zyliss jäätelön kauhoja; namukas, tuhti ja tukeva [painaa ainakin puolkiloo]. Oli tarjolla kaikkia ihquja karkkivärejä perinteisten ohella. Pinkeä lähti meille!” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

3 kommenttia kirjoitukseen “Jäätelökauha”

 1. Kirsi says:

  Ja juuri eilen kirjoitin johonkin siitä, että jäätelöihin käytetään nykyisin enemmän elintarvikevärejä kuin ennen. EU:n myötä vielä niiden käyttöä on liberalisoitu aika lailla.

 2. asmeo says:

  Se siitä ilosta että Zyliss on kaunis, namukas ja käyttökelpoinen. Toivottavasti se edes sitten näyttää hyvältä keittiötarvikelaatikossa, vaikkei sille muuta virkaa olisikaan.

 3. ainailona says:

  Piti tulla ihan kertomaan näin koekäytön jälkeen, että on se kätevä! Meillä kun syödään aika paljon jädee ja perinteisen pahvipakkauksen voi avata päädystä vaan ja siitä ruopia kauhalla kauniita palleroita. Muovipönikkään pakatuille jätskeille sopii vielä paremmin – ihan pakastinkylmästäkin köntistä lähtee tällä pelillä luistava suikero, eikä tarvii pelätä, että kahva katkeaa.

  Ja näyttää aina hyvältä laatikossakin, jos sinne entää;)

Kommentoi