Kulutusjuhla

Suomalainen ottaa luottoa harkiten

thursday 14. juneta 2007 klo 9.07 kirjoittajana Mari Koo

Kuluttajaviraston teettämän tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat harkitsevaisia luotonottajia, jotka suosivat käteisostoksia. Kuitenkaan esimerkiksi yksi kolmasosa vastanneista ei tiennyt, mitä tarkoittaa luottojen tärkeä vertailutieto eli todellinen vuosikorko.

Kovin moni ei myöskään hahmota sitä, miten monin tavoin maksuhäiriömerkintä voi vaikeuttaa elämää. Päivän uutisiin kuului tieto, että jopa tuhannet suomalaiset jäävät ilman vakuutusta maksuhäiriöiden vuoksi. Hesarin uutisen oheen on listattu maksuhäiriömerkinnän muut vaikutukset.

Jaa tietoa eteenpäin

Yksi kommentti kirjoitukseen “Suomalainen ottaa luottoa harkiten”

  1. Olit paikalla kun maksoin ensimmäistä kertaa aterian kortilla.

Kommentoi