Kulutusjuhla

Welho ei taaskaan toimita maksettua palvelua

saturday 30. juneta 2007 klo 13.35 kirjoittajana Zepa

Taas tuore esimerkki Welhon palvelutasosta ja luotettavuudesta. Welhon news-serveri on jälleen nurin, ollut yli vuorokauden. Welhon webbisivulla ei tietenkään ole mitään huoltotiedotetta tai muuta infoa asiasta. Ensin yhteydenotto serveriin ei tuonut mitään vastausta, nyt tulee kuittaus “400 File exists writing SMStore file — throttling”. Myöskään yhteydenotto newsmasteriin ei ole tuonut toistaiseksi muuta reaktioita kuin em. virheilmoituksen. Mutta joo, mitäs Welhoa nyyssit nyt kiinnostaiskaan kun pitää teeveetä myydä, paska-Intternetsku kun vie vaan kaistaa Tärkeämmiltä Asioilta. Semmoinen juttu vaan, että nyyssit kuuluu siihen pakettiin minkä mä Welholta ostin, niistä katson maksavani ja haluan ne. NYT HETI. (zepander)

Jaa tietoa eteenpäin

Kommentoi