Kulutusjuhla

Eläin ei edelleenkään ole kulutushyödyke

monday 9. julyta 2007 klo 0.21 kirjoittajana Zepa

… tai ainakaan ei pitäisi olla. Kissakaveria ei jätetä -kampanjan tapaisia iskuja kuitenkin edelleen viritetään, rakennetaan ja tarvitaan, mikä on merkki siitä, että eläin on liian monelle edelleen arvoton kertakäyttötavara.

Kampanjan takana on Whiskas. Eniten toivoisin nyt, että Taho pamauttaisi nuo julisteet isoina pysäkkikatoksiin ja mainostolppiin. Vaikka ne ei suoranaisesti markkinoi mitään Whiskasin tuotetta, ainakin kertovat siitä että firmalla on intressiä pitää asiakaskuntansa hengissä ja hyvinvoivana. Luulisi kelpaavan imagokampanjaksi.

Jaa tietoa eteenpäin

Yksi kommentti kirjoitukseen “Eläin ei edelleenkään ole kulutushyödyke”

  1. Polgara says:

    Ehdottomasti samaa mieltä!!! >0

Kommentoi