Kulutusjuhla

Asiakkaiden alekäyttäytyminen myyjän silmin

tuesday 21. augustta 2007 klo 23.19 kirjoittajana Mari Koo

Tiskin takana -blogissa Aspneiti ihmettelee asiakkaiden alekäytöstä mm. seuraavasti: “...tullaan kyselemään naapuriliikkeen tarjousta. “no kun noikin myy siihen hintaan”. Kun kysyn, miksi et osta sieltä on vastaus: “ei niillä ole sitä enää”. Voisin soveltaa tähänkin samaa “Lähikauppateoriaani”: kokeileppas mennä S-Markettiin kysymään Siwan tarjousta. Mitäköhän mahtaa kassatäti tuumata? Ps: “Loukattu Koiranpentu” -ilme ei tehoa myöskään tässä tapauksessa.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Asiakkaiden alekäyttäytyminen myyjän silmin”

  1. pni says:

    Omista asiakaspalveluajoista, joista on kohta parikymmentä vuotta, muistan monia vastaavia tapahtumia kuin mistä Aspneiti kirjoittelee. Eipä ole asiakaskulttuuri siis paljoa muuttunut tänä aikana.

Kommentoi