Kulutusjuhla

Kun ostaa suunniteltua enemmän

sunday 19. augustta 2007 klo 13.54 kirjoittajana Mari Koo

Yksi Junea ärsyttävistä asioista liittyy ostosten tekoon: “se, kun en huomaa kaupassa ottaa koria, koska tarkoitus on on ostaa vain 3 tuotetta, lopulta päädyn haalimaan sylin täyteen safkaa ja siideriä ja tiputtelen tavaroita minne sattuu“. (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

3 kommenttia kirjoitukseen “Kun ostaa suunniteltua enemmän”

 1. Polgara says:

  Haa, minä otan aina kärryn, myös kävely- ja kompastelutueksi. Se muuten yllättäen VÄHENTÄÄ mieliteko-ostoksia. Kun näkee kokoelmansa viruvan nenän edessä, alkaa laskea yhteishintaa, -vaikutusta ja muutenkin miettiä tarkemmin, mitä tästä kaikesta saa aikaiseksi *virn*!

 2. Mari Koo says:

  Polgara: Sinkkutaloudessa elävänä ostoskärryjen ottaminen tuntuu tosi oudolta. Lisäksi kaupassa on mielestäni helpompi liikkua pelkän korin kanssa, ja se on kuulemma tehokkaampaa liikuntaakin 😀
  Suomessa ei ole näkynyt juurikaan sellaisia ostoskoreja, joissa on pyörät alla, eli ne saa halutessaan myös perässävedettäviksi. Ne kelpaisivat minulle, niin ei sitä koria tarvitsisi kädessään roikottaa.

 3. Polgara says:

  Sinkku minäkin, nykyään, vain kissa hoidettavana. Silti otan ihan aina kärryt! Kaupat, joissa käyn, ovat kyllä suht. isoja… ja tarvitsen tukea ;D Siinä kulkee samalla myös kirja- yms. kassit, joita on hankala hallita, jos retuutta täpötäyttä koria, josta tavarat putoilevat… Eri asia, jos ostan pari siideriä tms. Että tiedän ostavani vain yhden asian esim.

Kommentoi