Kulutusjuhla

Miesten imuri

monday 10. septemberta 2007 klo 8.41 kirjoittajana Mari Koo

Ensin sen osti Schizo-Janne. Sitten Sami. Tässä rikkaimurissa on siis miesmäistä vetoa! (Lähde: Jaiku-keskustelu). (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

7 kommenttia kirjoitukseen “Miesten imuri”

 1. Jussi says:

  Jos ihan tarkkoja ollaan, Janne sai idean Henriltä kuten Jannen kirjoituksen kommenteistakin näkee. 😉

  Itsekin ostin tuollaisen jokunen kuukausi sitten ja perjantaisissa bileissä vieraiden nähdessä aparaatin ensimmäistä kertaa “mikä tuo on, X vai?” -lauseessa X:n korvasivat mm. sanat kahvinkeitin, ydinreaktori ja tehosekoitin, mutta ei kertaakaan imuri.

 2. Schizo-Janne says:

  Dyson on vaan niin miehekäs. Kenelläkään ei pitäisi olla valittamista tuotteesta, joka saa miehetkin imuroimaan ja vielä ylpeillen sillä! Mutta odottakaas, kun saadaan meidän taloon robotti-imuri. Siinä sitä voi taas ylpeänä esitellä kavereille kaljapullot kourassa viimeisintä tekniikkaa ja sitä innovaation ylivoimaa … heh heh.

 3. Henri says:

  Minä puolestani ihan vakavasti harkitsen Root 6:n isoveljeä “oikeaksi” imuriksi, kunhan tuosta toistakymmentävuotta vanhasta Voltasta aika jättää. Siitä vasta retroscifiaiheisen valokuvasetin saisikin aikaiseksi.

 4. samik says:

  Nyt pitää heti korjata hieman: ostopäätös oli kyllä ihan yhtä paljon Riitan syytä kuin minunkin 🙂

  Ja kyllä, se on erinomainen rikkaimuri.

 5. erkka says:

  Minäkin haluaisin.

 6. kervå says:

  Toihan on ihan pakko ostaa, että voi sitten ottaa kuvia! Todella kaunis.

 7. […] Vuokra-asuntooni kuuluu myös omistajan kodinkoneita, kuten Dyson-imuri. Syksyllä linkkasin miehiin, jotka olivat innostuneet saman merkin rikkaimureista muotoilun ansiosta, mutta minulla on siis käytettävissä tuo DC 11-malli. […]

Kommentoi