Kulutusjuhla

Reinkarnaatio Kustaankadulla

monday 24. septemberta 2007 klo 22.44 kirjoittajana Zepa

Kustaankadulla sijaitseva, välillä jo kuolla kupsahtanut pelmenikauppa on taas herännyt eloon. Pohjat on edelleen samat – venäläisyys, ja esimerkiksi teksti Pelmenit on edelleen ikkunassa, kuten oli koko ajan kaupan ollessa suljettuna – mutta ulkopintojen uudempi infokerros on aikamoista trashia.
Myytävät tuotteet näyttäisivät olevan venäläistyylistä take away -lounasta ja hassuja aamiaisia. Kokemusta niistä ei ole. Mainosvärikuvien pelotevaikutusta ei voine yliarvioida. (zepander)

Be Sociable, Share!

6 kommenttia kirjoitukseen “Reinkarnaatio Kustaankadulla”

 1. Mari Koo says:

  Olen päättänyt käydä testaamassa paikan jo tällä viikolla, vaikka suurta luottamusta se ulkoinen habitus ei herätä. Mutta uteliaisuus voittaa!

 2. Saara says:

  En tiedä mistä puhutte, mutta minun puolestani vaan lisää noutoruokaa Kallioon, joka ei ole huonoa kebabia tai keskinkertaista pizzaa. Olen jo kyllästynyt molempiin edellämainituista.

 3. Zepander says:

  Mähän olen jo jonkin aikaa toivonut sushikioskia Kallioon. Kun näin kaukaa pelmenikaupan värikartan, olin jo hetken toiveikas: sussia??! Ei ollu.

 4. Saara says:

  Sushi vois olla halpaa kans… 🙂 Joku kelvollinen intialaismeininki ois ihan ässä. (Voi olla, että sellanen onkin, mutta kukaan ei ole vaan kertonut?)

 5. pagisija says:

  Pelmeneiden kaltaista perusapetta on vaikea pilata, vaikka mainoskuvat nostaisivatkin niskakarvat pystyyn. Pitääpä käydä testaamassa paikka, kun sinne päin tulee asiaa… Kertokaahan kokemuksianne!

 6. Mari Koo says:

  Saara: Tuohon Vaasankadulle ilmestyi myös kasvisruokaa tarjoava paikka. Tarjoavat mahdollisuuden maksaa tekstiviestillä, mutta pankkikortti ei vielä käy 🙂

  Testattiin sunnuntaina. Hinnakkaita olivat laatuunsa nähden ne kasvisburgerit.

  Tuossa venäläispaikassa hinnat vaikuttaisivat olevan ihan kohtuulliset, eli annokset maksaa noin vitosen, ja varmaan niissä on ns. sisältöäkin.

  Pagisija: Testiryhmä suuntaa paikkaan pikimmiten! Pelmenejähän saa Kalliosta pakasteena Eestin herkut -kaupasta, jos siis kotonaan tykkää niitä tehdä,

Kommentoi