Kulutusjuhla

Lentojen mainonta ei kerro koko totuutta

monday 29. octoberta 2007 klo 11.12 kirjoittajana Mari Koo

Kuluttajavirasto älähtää lentojen mainonnasta: “Kuluttajalla on oikeus luottaa siihen, että lentojen markkinoinnissa ilmoitetut hinnat ovat lopullisia myyntihintoja. Useilla lentoja markkinoivilla internetsivustoilla hinnoissa ei kuitenkaan ole mukana veroja tai muita kaikilta matkustajilta perittäviä maksuja. Nämä ylimääräiset maksut tulevat asiakkaalle yllätyksenä vasta varauksen loppuvaiheessa tai maksaessa.Kuluttajavirasto painottaa linjauksessaan, että hintaa ei saa pilkkoa osiin. – – – Kuluttajalla on myös oikeus odottaa, että mainostettua tuotetta on saatavilla. Jos yritys markkinoi näyttävästi tarjoushintaisia lentoja, kuluttajalla on oikeus odottaa, että hänellä on todella realistiset mahdollisuudet saada niitä. (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Kommentoi