Kulutusjuhla

Lähtöselvitys netissä

monday 12. novemberta 2007 klo 10.30 kirjoittajana Mari Koo

Tero Lehto kirjoittaa lentojen lähtöselvitykokemuksista, niin kehuja kuin haukkuja: “Maallikkona sitä luulisi, että matkustajien palveleminen netissä olisi tehokkaampaa kuin ohjata tiskille lentoasemalla.Näiden palveluiden käyttäminen on sellaista salatiedettä koodeineen, etten ihmettele, jos satunnaisemmin matkustava jättää verkkopalvelut käyttämättä. Tosin on myös kehuttava netissä lähtöselvitystä.

Kun tekee vaikka Blue1:n (SAS) tai Finnairin nopean päiväkeikan (kotimaan sisällä), on sangen kätevää tehdä check-in netissä ja kävellä suoraan koneeseen turvatarkastuksen kautta. Pidemmilläkin reissuilla tästä on hyötyä, kun lentoasemilla on omat tiskinsä vain matkatavaran jättämistä varten (luggage drop-in). Oma hupinsa on myös matkojen hintavertailu. Samalla lennolla saattaa istua ihmisiä, jotka ovat maksaneet paikastaan 170 €, ja vierellä matkustava pulittikin 1200 €. Omien kokemusteni perusteella Vertaa.fi on aika hyvä työkalu hakea hintahaarukkaa.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Lähtöselvitys netissä”

  1. Random says:

    Viimeksi kotimaan lennolla en tehnyt mitään check-in -toimenpiteitä. Tosin mulla oli vain käsimatkatavara. Lippu oli ostettu netistä ja kävelin suoraan turvatarkastukseen. Portilla kysyivät henkkarit.

Kommentoi