Kulutusjuhla

Kuka sitä samanlaiset sangat silmälaseihin haluaisi…

Mealta hajosi silmälasien sanka. Samanlaisia kehyksiä ei löytynyt mistään, mutta uusi aisa luvattiin. Kun Mea meni hakemaan laseja, niin koittikin hämmästys. ”Sillä heti kun sain lasit käteeni, huomasin, että uusi aisa on aivan eri värinen ja lisäksi raidallinen kun sen piti olla umpimusta. Optikkoharjoittelija siihen, että hän kyllä huomasi, että ne ovat erilaiset mutta ajatteli, että minä olen nimenomaan sellaisen halunnut. Minkä taivaan tähden olisin niin tehnyt!? Hän sitten siihen, että eihän se nyt itselle näy, kun lasit on päässä, että aisat on erilaiset. Ja että eihän kukaan toinen näe sankoja yhtä aikaa eikä siis huomaa, että ne on erilaiset.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Voi jessus mitä tuubaa taas. Liike mokasi täysin idioottimaisesti, maksattaa asiakkaalla täyden hinnan ja toivoo että asiakas olisi tyytyvänen? Onhan näitä ”eihän se paljon näy että me tehtiin paskaa työtä” -yrityksiä nähty ennenkin, mutta optikot yleensä rahastaa sen verran lujasti, että niiden ei luulisi kehtaavan.