Kulutusjuhla

Global Pension Plan ja hämärät lupaukset mahtituotoista

sunday 30. decemberta 2007 klo 18.57 kirjoittajana Mari Koo

Saara havainnoi Global Pension Planin toimintaa: “Tämä “eläkerahasto” siis lupasi 30 euron panoksella huimat 50 000 euron tuotot parissa kuukaudessa. – – – Passini kopion ja sotun keralla loppuviimein näillä anonyymeillä henkilöillä olisi siis käytössään myös tilinumeroni. Todella houkutteleva tarjous. Jäisinkö siis vain odottelemaan, että tilini laillisesti omilla papereillani jonkun toisen toimesta joskus tyhjennetään? Mahtavat siellä monet “eläkesäästörahojaan” odottelevat kokea ikävän yllätyksen. Laitoinkin stopin tuolle touhulle vihdoin, kun minulla on ollut aikaa ajatella jotakin muuta kuin työasioita.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Global Pension Plan ja hämärät lupaukset mahtituotoista”

  1. zepander says:

    Jahas, ja taas mummoja viedään…

Kommentoi