Kulutusjuhla

Posti ja pakettien problemaattinen kulku

thursday 20. decemberta 2007 klo 23.12 kirjoittajana Mari Koo

Kirsi tilasi Saksasta kookkaan joululahjalähetyksen. Lähettäjä vakuutti, että paketit lähtivät samaan aikaan, mutta Kirsi sai kotiinsa ensin 22 kilon paketin, toisena päivänä 300 gramman lähetyksen ja lopulta kolmannesta tuli tieto, että kyseinen 22 kilon paketti pitää noutaa postista.
Järjellistä selitystä en postilta saanut siihen, miksi samanarvoisina Saksasta lähteneitä paketteja kohdellaan Helsingissä eri tavoin. Kertokaa te, jotka olette syvällisemmin perehtyneet logistiikan saloihin, pliis.
Itellan sivuilta pääsee aivan erilaiseen käsitykseen siitä, miten paketti olisi pitänyt toimittaa kuin mitä puhelimessa ja postikonttorissa tästä nimenomaisesta paketista meille kerrottiin. Priority-pakettia ei välttämättä kanneta kotiin, kuten Itellan sivuilla annetaan ymmmärtää: “Jaetaan määritellyissä maissa vastaanottajan osoitteeseen, muissa maissa viedään vastaanottajan osoitetoimipaikkaan. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vastaanottajalle.” Tähän epäloogisuuteen pakettimme käsittelystä en saanut vastausta yrityksistäni huolimatta.”
(Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Yksi kommentti kirjoitukseen “Posti ja pakettien problemaattinen kulku”

  1. Kirsi says:

    En muuten ole saanut tähän päivään (1.4.2008) mennessä vastausta tiedusteluun, jonka asian johdosta jätin Itellan sivujen palautelomakkeen kautta.

Kommentoi