Kulutusjuhla

Kirkon jäsenmaksu pitäisi kohtuullistaa

sunday 13. januaryta 2008 klo 18.05 kirjoittajana Mari Koo

Mallipoisto pohtii kirkollisveroa: “Jokainen voi käydä tarkistamassa esimerkiksi eroakirkosta.fi-sivuston kirkollisverolaskurilla, onko kirkon jäsenmaksu kohtuullinen suhteessa tuolta organisaatiolta saatuihin etuihin ja palveluihin. Ei todellakaan tarvitse ihmetellä, ettei moni asuntovelkainen nuori sinkku tai perhe halua maksaa tuota jäsenmaksua, kirkollisveroa – ainakaan noin suurena. Eihän se ole edes verotuksessa vähennyskelpoista.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Kirkon jäsenmaksu pitäisi kohtuullistaa”

  1. Polga says:

    Ja jollei nimenomaan palveluja kaipaa, ei kirkkojen ovilla ole vielä toistaiseksi jäsenyyttä tarkistettu *virn*. Olemme Pojan kanssa molemmat ei-kirkollista väkeä, mutta saatamme käydä katsastamassa jonkun kirkon arkkitehtuurin, eri tilaisuuksissa (jos on pakko) jne.

Kommentoi