Kulutusjuhla

Malmin suutarille kiitokset

tuesday 5. februaryta 2008 klo 10.32 kirjoittajana Mari Koo

Satujatar on löytänyt luottosuutarin: “Herra suutari sanoi, ettei kannan korjaaminen ole mikään ongelma. Että se onnistuisi hyvinkin. Hinta-arviokaan ei pahalta kuulostanut. Niinpä jätin kengät hoitoon. Ja millaista hoitoa ne saivatkin! Hyvää! Ja halvalla! Uudet korkolaput ja korjattu kanta, vain eur 15! Harmi kun tyypillä ei ole nettisivuja, nyt saisi ilmaisen mainoksen. Varmaan pitää kertoa osoite silkasta kiitollisuudesta. Jos olet nainen, joka tahtoo huolehtia kengistään, käytä Malmin suutaria!” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Malmin suutarille kiitokset”

  1. oopa says:

    Etelähelsingin uudeksi lempisuutariksi on valikoitunut ankarien testien jälkeen Erottajalla sijaitseva mesta… laadukasta työtä kohtuuhinnalla ja vielä nopeasti.

Kommentoi