Kulutusjuhla

Hyvien ja pahojen namujen osuus

monday 17. marchta 2008 klo 14.54 kirjoittajana Mari Koo

Oharin avoin kirje makeistuottajille: “Mistä johtuu, että karkkipussissa lempikarkkeja on aina vähiten ja kaikkein pahimpia eniten? Minkä takia pahoja karkkeja ylipäätään pitää valmistaa ja tunkea makeispakkaukseen ihmisten riesaksi? Makuasioita on tietysti moniaita, mutta älkää nyt sentään kuulkaa karkkitehtailijat ihan totta tulko väittämään, että joku muka tykkää esimerkiksi sitkeistä mauttomista lakuista tai hysteerisen väriseksi värjätyistä kuminpaloista. En usko, enkä usko että kukaan uskoo. Ilkeitä haluatte vain olla, tai sitten teillä on rekkalasteittain jätekumia, joka nyt vaan pitää tunkea hyväuskoisen kuluttajan kiusaksi. Hävetkää (joka tapauksessa)!

Terv. nimim. Vain 3 (kolme!) vaahtissalmiakkia ajatelkaa nyt hyvä ihme itsekin” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Kommentoi