Kulutusjuhla

Kerskakulutus näkyy kirpputoreilla

monday 28. aprilta 2008 klo 22.08 kirjoittajana Mari Koo

Suvi pohtii Ekoelämää-blogissa kirpputoreja: “Toisaalta koko kirppis on nykyään (?) jokseenkin makaaberia touhua. Ihmiset tuovat myyntiin röykkiöittäin tavaraa (niin minäkin). Kaikkea on käytetty vähän, mutta silti (kuten Laura aiemmin kirjoitti) esineet voivat olla melko kulahtaneita. Ylitarjonta esim. lasten- ja naistenvaatteiden kohdalla on silmiinpistävää. Kerskakulutus oikein hyppii silmille: nämä kaikki meiltä jäi yli kun emme ehtineet kuluttamaan samaa tahtia kuin ostamaan.” (Mari KooI

Be Sociable, Share!

2 kommenttia kirjoitukseen “Kerskakulutus näkyy kirpputoreilla”

  1. Anu says:

    Minusta on alkanut tuntua, että kirpputorit toimivat nykyään nimenomaan kerskakulutuksen ylläpitäjinä.

  2. Polga says:

    Minä nyt suosin vaan esim. Huutista ja muita nettihuutokauppoja tietyistä syistä. Esim. lastenvaatteet/äitiysvaatteet jne. tavarat näyttävät siellä olevat hinnoissaan (kunnolliset siis), samoin Marimekko ,D

Kommentoi