Kulutusjuhla

Nettikirjakauppojen hintaerot ovat melkoiset

monday 19. mayta 2008 klo 14.36 kirjoittajana Mari Koo

Pinttelyblogissa on vertailtu, mitä kirjan tilaaminen eri nettikaupoissa maksaa, ja huomioitu, että vertailu todellakin kannattaa: kun toisaalla kirja maksaa 14,90 euroa, on se toisessa kaupassa 31,40 euroa. (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

5 kommenttia kirjoitukseen “Nettikirjakauppojen hintaerot ovat melkoiset”

 1. Elegia says:

  Olen huomannut saman. Lisäksi joissakin paikoissa (esim. kirjakerhoissa) postituskulut nostattavat aika hyvin kirjapaketin hintaa. AdLibriksessä postikulut on aina 2,90 mitä voi sanoa jo todella edulliseksi.

 2. Polga says:

  …ja jos liityt eräiden postituslistalle, aika usein on tarjouksia, joissa postikuluja ei ole lainkaan…

 3. Elegia says:

  Mistäs tuollaisia tarjouksia saa, Polga? Kerro heti!

 4. Polga says:

  No bookplussassa on ainakin usein näitä tarjouksia samalla, kun on tarjouskirjoja ,D Ja kirjat voi myös itse hakea, jos haluaa… Suomalaisen nettikaupassa on myös tää hakumahdollisuus, mutt se jotenkin tökki viimeksi, en halua asioida siellä enää. Eli esim. kirja-alen tuotteet eivät tulleet kuten piti, nettipuoti on kuulemma erikseen varsinaisesta Suomalaisesta kirjakaupasta jne. Omituisia selityksiä. Mutta mä käytän kyllä useampaa eri kirjakauppaa ja lisäksi divareita, jotka myös lähettävät pyytäessä kotiin!

 5. Elegia says:

  Bookplussaa olen itsekin käyttänyt. Sieltä voi kätevästi hakea kirjat itsekin, jos jaksaa. Minusta se on vain kallistunut. Kaiheasti eroja kyllä noissa hinnoissa. Ehkä pääsen ensi viikolla divariin.

Kommentoi