Kulutusjuhla

Ohraa riisin tilalle

sunday 15. juneta 2008 klo 21.47 kirjoittajana Mari Koo

Sampsa söisi mieluusti enemmän ohraa: “Olen itsekin vähentänyt lihan pureskelua. Lounailla syön usein herkullisen kasvisvaihtoehdon kukkurallisen salaattiannoksen kera. Toissa viikolla söin muuten pitkästä aikaa ohraa. En ymmärrä miksi sitä ei tarjota useammin. Ohra on mielestäni riisiä makoisampaa ja tuntuu suussa mukavalta. Täytyykin laittaa ostoslistalle.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

2 kommenttia kirjoitukseen “Ohraa riisin tilalle”

  1. Polga says:

    Ohra on hyvää, tattari vielä parempaa! =D

  2. Eko-Matti says:

    Kannattaa myös huomata, että ohra on huomattavasti riisiä ekologisempi vaihtoehto, eikä hintakaan ole paha. Riisin valmistuksessahan vapautuu huomattavia määriä metaania, joka on paha kasvihuonekaasu.

Kommentoi