Kulutusjuhla

Express Bussissa laajakaistakin toimi

saturday 19. julyta 2008 klo 11.39 kirjoittajana Mari Koo

Kari T on matkasi tyytyväisenä bussilla Tampereelta Helsinki-Vantaalle, kun vielä nettiyhteyden avulla asioiden hoitaminenkin onnistui: “Näytölleni aukesi sivu, jossa toivotettiin asiakkaat tervetulleeksi kayttämään Paunun ilmaista laajakaistayhteyttä, ja pyydettiin antamaan siitä palautetta. Minä annoin positiivisen palautteen. Normaalisti kuljen Tampereelta Helsinkiin junalla, mutta saattaa olla, että voisin harkita siirtymistä kumipyöräkuljetuksiin useimminkin. Vaikka Pelle Miljoonan tähdittämä “siististi cool”-kamppis telkkarissa ärsyttääkin, on bussilla matkustaminen usein huomattavasti sujuvampaa kuin junalla. Lähes yhtä usein kuin olen pettynyt VR:n palveluun, olen saanut iloisesti yllättyä Express Bussien toimivuudesta.” (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Kommentoi