Kulutusjuhla

Köyhänä modernissa yhteiskunnassamme

sunday 6. julyta 2008 klo 11.25 kirjoittajana Mari Koo

Itse on masentunut rahan puutteesta: “Varmasti moni on sitä mieltä, että elämästä voi nauttia ilman rahaa ja työtä, mutta perkele ei voi jos elää sulautuneena moderniin yhteiskuntaan kaupungissa. Eri asia, jos eläisi jossakin metsän keskellä omavaraisena, ei siihen varoja tarvitse, mutta kaupungissa ruoka haetaan kaupasta, se maksaa, ja niin maksaa myös katto pään päällä.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Köyhänä modernissa yhteiskunnassamme”

  1. sea says:

    Pitkäaikainen rahattomuus todella masentaa ja itse ainekin stressaan rahasta aivan tajuttomasti. Ongelmaksi tuo muodostuu kun on muutenkin masentunut eikä kykene keskittymään masennuksesta paranemiseen kun kaikki energia menee rahasta murehtimiseen.

Kommentoi