Kulutusjuhla

Oma kirja kansiin BoD:ssa

wednesday 16. julyta 2008 klo 13.12 kirjoittajana Mari Koo

SusuPetal jakaa kokemuksiaan BoD:ista, Book on Demand -palvelusta, jossa jokainen voi tuottaa oman teoksensa kansien väliin ja sitä painetaan tilausten mukaan: “Valitsin halvimman BoDin tarjoamista paketeista, hinta on noin kaksi sataa euroa. Se saattaa tuntua suurelta summalta, mutta kun jätti muutaman lonkeron ja punaviinin ottamatta, niin… Se, mikä minua viehättää BoDissa on, että itse ei tarvitse sitoutua ostamaan yhtäkään kappaletta omaa kirjaansa, sillä kirjoja painetaan kirja-kerrallaan-periaatteella. Toki saa ostaa omaa kirjaansa, ja kun ostaa pieniä painoksia kerralla, hinta on aika edullinen. Tuo halvin paketti on sellainen, että teet kaiken itse, paitsi painamisen.” (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Kommentoi