Kulutusjuhla

Pizza paistuu leivinkivellä

Kati kehuu leivinkiveä pizzanpaistossa: ”Vuolukivinen, uunipellille sopiva irtoarina tarttui matkaan Juuassa sijaitsevasta Suomen Kivikeskuksesta, jossa pistäydyimme ohi kulkiessamme katsomassa Fabergén näperryksiä. Ainakin pizzan osalta leivinkivi toimi yli odotusten tuoden pohjaan uudenlaista rapsakkuutta. Seuraavaksi sen ominaisuuksia pitänee testata piirakanpaistossa. Kiven kosketuslämpö ehkä kompensoi sitä harmillista seikkaa, että sähköuunimme maksimilämpötila on 250 astetta, kun karjalanpiirakat kaipaisivat 300 asteen lämpöä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Mitenkähän tuo kapistus toimisi kaasu-uunissa? Liekö kellään kokemuksia? Nimimerkillä ikuinen karjalanpiirakan kaipuu…