Kulutusjuhla

Megapolis valtaa Vanhan yo-talon 27. syyskuuta

monday 15. septemberta 2008 klo 12.41 kirjoittajana Mari Koo

Ympäristöjärjestö Dodon järjestämä Megapolis 2023 -tapahtuma jyllää lauantaina 27. syyskuuta Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluja mm. kuluttajuuteen liittyen.

Puhumassa on esimerkiksi slow life -elämää ylistävä Carl Honore ja monta kiinnostavaa suomalaista, mm. onnellisuustutkija Olli-Pekka Ruuskanen, kokemuksellisen kaupungin konsultti Meiju Niskala ja toimittaja Axa Sorjonen.

Pääseminaari alkaa klo 14 ja päättyy klo 18, jonka jälkeen on vuorossa Carrotmobin eli suomalaisittain Porkkanamafian ensimmäinen tempaus.

Viime vuoden tapahtuman osalta kirjoitin erityisesti Osmo Soininvaaran ajatuksista.

Be Sociable, Share!

2 kommenttia kirjoitukseen “Megapolis valtaa Vanhan yo-talon 27. syyskuuta”

  1. Niko says:

    Päivämäärä on väärin. Megapolis-tapahtuma järjestetään jo lauantaina 27. syyskuuta.

  2. Mari Koo says:

    No niinpäs olikin, elin itse vissiin jo henkisesti lokakuuta ja kirjoitin sitten väärin tuon kuukauden nimen, vaikka tiesin tapahtuman olevan parin viikon päästä. Kiitti kommentista, on nyt korjattu!

Kommentoi