Kulutusjuhla

Kartio – ihmelasi

thursday 9. octoberta 2008 klo 13.14 kirjoittajana Zepa

Pakko tilittää tänne… Otin äsken tiskipöydältä Iittalan Kartio-lasin, pohjasta kiinni ja ravistin reippaalla liikkellä vesipisaroita pois ennen kuin kaataisin lasiin kahvia. Pamautin lasin täysillä tiskialtaan reunaan – eikä se mennyt rikki. Ei säröä, ei halkeamaa, ei mitään vikaa! Ehkä jokin designkikkare siis on hintansa väärti, toisinaan 🙂 (Zepander)

Jaa tietoa eteenpäin

3 kommenttia kirjoitukseen “Kartio – ihmelasi”

 1. Anu says:

  Meillä on kotona sarja niitä isompia Kartio-laseja, ja melkein jokaisesta puuttuu pieni pala reunasta. Itse olen siis ollut niistä nimenomaan päinvastaista mieltä.

 2. Jonna says:

  Meillä töissä on niitä pieniä kartio-laseja, ja kyllä niistä on paloja pois lähtenyt useammasta, lieneekö vika lasin vai ahkeran kulutuksen, mutta ei ne kyllä hirveen hyvin oo siellä kestäneet.

 3. Qimki says:

  Takuukin toimii. Siskoni Kartiot menivät konepesun myötä läikikkäiksi, eikä pinta kirkastunut millään happo-emäs-käsittelyllä. Iittala pyysi lähettämään lasit heille, ja paluupostissa tuli uudet Kartiot.

  – Minusta Kartio on liiankin tukeva, vaikka se kestävyyttä lisänneekin. Niistä vain on laiskan ikävä kallistella juomia kurkkuunsa, kun lasi itsessään painaa niin paljon 😉

Kommentoi