Kulutusjuhla

Hyvän mielen lahjakauppoja

monday 17. novemberta 2008 klo 0.29 kirjoittajana Mari Koo

Pari vuotta sitten linkkasin Mina Von Münchausenin kokoamaan listaan Hyvän mielen lahjakaupoista. Koska moni kyseisistä hyväntekeväisyys- ja avustusjärjestöjen nettikaupoista on edelleen voimissaan, niin kannattaa käväistä vilkaisemassa, löytyisikö parempaa joulumieltä kyseisen listauksen kautta. Uusia löytöjä näihin lahjamuotoihin voi toki vinkata myös tämän tekstin kommenttihin. (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Hyvän mielen lahjakauppoja”

  1. Tämän vuoden uutuuksia on Unicefin pehmeä paketti http://www.unicef.fi/pehmea_tuotteet . Sama osta-tärkeää-sille-joka-tarvitsee -konseptihan on ollut joillakin muilla hyväntekeväisyysyhdistyksillä aikaisemmin.

Kommentoi