Kulutusjuhla

Sappisaippua poistaa tahrat

tuesday 18. novemberta 2008 klo 21.48 kirjoittajana Mari Koo

Pia on tyytyväinen testaamaansa sappisaippuaan: “Sappisaipuua toimii tahranpoistajana ja on siten hyvä rinnakkaistuote pesupähkinöille, jotka eivät pahimpiin tahroihin pure. Homma toimii niin, että kosteaa saippuaa hierotaan tahralle, annetaan vaikuttaa hetken ja huuhdellaan tai pestään sen jälkeen normaalisti. Ja tahrat ovat hävinneet. Parin kokeilun perusteelle sappisaippua on toiminut erittäin hyvin. Ainakin suklaa, kuulakärkikynä ja tomaattikastike ovat irronneet tällä käsittelyllä menestyksekkäästi.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

5 kommenttia kirjoitukseen “Sappisaippua poistaa tahrat”

 1. Tytti says:

  Hei, jee! Tätä tietoa olenkin kaivannut, sillä pesupähkinät ei mullakaan tahrojen vuoksi ole valikoituneet ainoaksi pesuaineeksi. Mistähän sappisaippuaa saa?

 2. Mari Koo says:

  Pia oli ostanut omansa Ruohonjuuresta, minä olen tainnut hankkia Ekolosta tai muusta ekokaupasta.

 3. Pia says:

  Ruohonjuuresta Tampereelta sappisaippuani tosiaan ostin. Palana saippua maksoi 3,10, nestemäisenä 4,35. Vielä en osaa sanoa kuinka riittoisaa tavaraa se on, mutta ainakaan n. 5 pesukerran jälkeen saippua ei ole juurikaan kulunut. Kannattaa kokeilla.

 4. Minerva says:

  Löytyy myös Claes Ohlsonilta (jonne voi olla helpompi päästä) Saippuapala kuluu todella hitaasti.

 5. Leena says:

  hakaniemen hallin yläkerrassa olevasta saippuakaupasta saa myös

Kommentoi