Kulutusjuhla

Dödö vie nyt karvatkin

tuesday 16. decemberta 2008 klo 21.04 kirjoittajana Mari Koo

Kemikaalicocktailin Noora kauhistelee, miten Unilever tuo markkinoille deodorantin, jonka luvataan poistavan niin hienhajun kuin karvatkin: “Haluaisin, että herra Bisschop käyttäisi tuotetta aluksi pari vuotta itse, ennen kuin väittää sen olevan turvallinen naisille. Miettikää nyt: tätä tuotetta on kehitelty 3 vuotta. Ei kukaan voi olla varma, että se on pitkäaikaisessa käytössä turvallinen. 3 vuoden testiaika on lyhyt. Sitäpaitsi kehittelyaika on 3 vuotta. En usko, että sen mittaisia käyttäjäkokemuksia edes on.” (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Yksi kommentti kirjoitukseen “Dödö vie nyt karvatkin”

  1. Zepa says:

    Wuhuu! Onneksi Unilever on paljolti jo luopunut kosmetiikkamerkeistä (listassa on vielä Axe, Dove, Rexona ja Pond’s), näköjään heidän tuotekehittely suuntaa ihan jonnekin muualle kuin ihmisen ihoa kohti. Eivät vaan itse ole vielä ymmärtäneet.

Kommentoi