Kulutusjuhla

Kulutusjuhlan kevätkokous

tuesday 20. januaryta 2009 klo 18.07 kirjoittajana Eko-Matti

Kulutusjuhla ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 9.2. klo 19 Ravintola Kolmessa Kaisassa (Hämeentie 29, Helsinki). Ravintolasta on varattu käyttöömme kabinetti. Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että Kolme Kaisaa sijaitsee aivan Sörnäisten metroaseman vieressä sinne pääsee myös raitiovaunuilla 1, 6, 7 ja 8 sekä lukuisilla busseilla.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja muutkin blogia lukevat. Tarjolla pientä purtavaa, juomat omaan piikkiin.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kevät- tai syyskokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle vähintään 14 vuorokautta ennen kokousta, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun (Kulutusjuhla ry:n säännöt §11).

Kirjalliset ilmoitukset sähköpostitse hallituksen puheenjohtajalle osoitteeseen mari.koistinen (ät) gmail.com

Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsittelyssä on ainakin Kulutuskapula ry:n toimintojen siirtyminen Kulutusjuhla ry:n alle. Asiasta tulee virallisen kokouskutsun yhteydessä tarkempi hallituksen selvitys. Virallisen kutsun yhteydessä toimitetaan myös hallituksen esitykset toimintakertomuksesta ja tilinpäätöksestä.

Tule!

Be Sociable, Share!

3 kommenttia kirjoitukseen “Kulutusjuhlan kevätkokous”

  1. Ai saako sitä purtavaa ilmaiseksi?

  2. Mari Koo says:

    Purtavan pulittaa yhdistys (eli siis käytetään mm. jäsenmaksuvaroja), tätä kautta ovat osallistuville ilmaiset. Mitään massiivisia tarjoiluja ei toki kannata odottaa 🙂

    Ilmoittautua voi Facebookissa, mutta ei ole pakko.

  3. […] Kulutusjuhla ry:n kevätkokous on siis huomenna maanantaina klo 19 ravintola Kolmessa Kaisassa. Tervetuloa, niin jäsenet kuin muut kiinnostuneet! Esityslista ja tasekirja on toimitettu jäsenille sähköpostilla. (Mari Koo) Jaa tämä kirjoitus:                       […]

Kommentoi