Kulutusjuhla

Oliiviöljy ihonhoitotestissä

tuesday 20. januaryta 2009 klo 12.07 kirjoittajana Mari Koo

Qimki on testannut oliiviöljyä ihonhoidossa hyvin tuloksin: “– – – ostin pari-kolme viikkoa sitten ruokakaupasta putelin luomu-extra-virgine oliiviöljyä. Iltapuhteella hieroin sitten öljyä naamaani reippain puhdistuksellisin ottein, kuten OCM-sivulla neuvotaan tekemään. Ja kas, huuhdottuani kasvot lämpimällä vedellä tuntuma oli paras koskaan uuden ihonhoitotuotteen kokeilun jälkeen! Iho ei kiristänyt ja satunnaiset näppylät eivät kukertaneet sen enempää kuin muiden hoitokonstien jälkeen. Odotetun kiillon sijaan iho oli lähinnä mattapintainen, paikoin jopa hehkeä. [-  – – ] Annan tälle ihonhoitotavalle kaksi hymiötä:
:o) ja (^_^)
” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Oliiviöljy ihonhoitotestissä”

  1. Täytyypä kokeilla tuota.

Kommentoi