Kulutusjuhla

Elovenan marjainen mysli korvattu rusinaisella versiolla

friday 6. februaryta 2009 klo 20.21 kirjoittajana Jonna

En ole koskaan oikein välittänyt rusinoista, ja siksi myslihyllyllä on aika vähän tarjottavaa minulle. Löysin kuitenkin hiljattain todella maukkaan ja rapean täysjyväkauramyslin Elovenalta, jossa oli omenaa ja punaisia marjoja. Ilo ei kestänyt kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä nyt Elovenan marjamysli on pettymyksekseni uudistettu, ja nyt sekin on menty pilaamaan rusinoilla. Eikö rusinanystäville jo olisi ollut tarpeeksi monta myslivaihtoehtoa hyllyssä? Huoah.

Axan F marjamysli taitaa olla ainoa, jossa rusinoita ei ole, harmi vaan, ettei se ole läheskään niin rapsakan makoista kuin tuo Elovena oli. (Jonna)

Be Sociable, Share!

8 kommenttia kirjoitukseen “Elovenan marjainen mysli korvattu rusinaisella versiolla”

 1. Hassunenni says:

  Jes, joku muukin myslin ystävä joka ei tykkää rusinoista \o_ En ollut ees tiennyt moisen myslin olemassaolosta.. mutta myöhäistä siis enää :/ Muistaakseni kaikissaStart-mysleissä ei taida olla rusinoita, mut niissä on hirveesti sokeria

 2. Nuori Nainen says:

  Jos saa mainostaa, niin vinkkaan omaan blogiini ja mainioon Kaarina tädin mysliin (http://vegemisia.blogspot.com/2009/01/kaarina-tdin-mysli.html). Rusinoita ei ole, ellei niitä sitten itse halua lisätä. Ja nykyään kun lähes kaikkia marjoja saa kuivattuna, niin lisääminen ei ole ongelma ollenkaan.

 3. Hassunenni says:

  Kiitos! Toi Kaarina-tädin mysli vaikuttaa tosi hyvältä, pakko kokeilla! 🙂

 4. Eko-Matti says:

  Pirkan Luomu myslissäkään ei ole rusinoita, joten sitä kannattaa myös rusinavälttäjien maistaa. Itseasissa samaa tavaraa, mutta eri paketissa on Sysmän luomuherkkujen mysli: http://www.sysmanluomuherkut.fi/tuotteet.php#kuluttaja.

 5. sea says:

  Muromysleissä harvemmin on?

 6. Jonna says:

  Sea, joo mut muromysleissä on taas sitten niin paljon rasvaa että ei kiitos. Kiitti vinkeistä!

 7. Marja says:

  Hitsi, miten kurjaa!
  Ostin kiireessä Stokkan hulluilta päiviltä Elovenan Marjamyslin, muita marjaisia ei hyllystä löytynyt! Kotona pettymys tosi suuri, paketissa olikin marjojen sijaan runsaasti rusinoita, joita inhoan! Punnitsin rusiniden määrän ja kas vain peräti 41g koko paketin sisällöstä oli näitä ällöjä rusinoita! Riittävän makeaa muutenkin. Kuitenkin hyllyssä oli myös hedelmä mysli, miksi sekoitettu nämä kaksi tuotetta??
  Kysyn vain, eikö minulle löydy kotimaista versiota, pakko siirtyä saksalaisiin tuonteihin:)
  Omasta K-marketista tosin löytyy 2 eri marjamyslituotetta ilman rusinoita, hyvä en tartu enää Elovenaan.

 8. Marja says:

  Hitsi, miten kurjaa!
  Ostin kiireessä Stokkan hulluilta päiviltä Elovenan Marjamyslin, muita marjaisia ei hyllystä löytynyt! Kotona pettymys tosi suuri, paketissa olikin marjojen lisäksi runsaasti rusinoita, joita inhoan! Punnitsin rusiniden määrän ja kas vain peräti 41g koko paketin sisällöstä oli näitä ällöjä rusinoita! Riittävän makeaa muutenkin. Kuitenkin hyllyssä oli myös hedelmä mysli, miksi sekoitettu nämä kaksi tuotetta??
  Kysyn vain, eikö minulle löydy kotimaista versiota, pakko siirtyä saksalaisiin tuonteihin:)
  Omasta K-marketista tosin löytyy 2 eri marjamyslituotetta ilman rusinoita, hyvä en tartu enää Elovenaan.

Kommentoi