Kulutusjuhla

Kulutusjuhla keskustelee nettikirjoittelusta 19. maaliskuuta

friday 13. februaryta 2009 klo 11.55 kirjoittajana Mari Koo

Kulutusjuhla ry järjestää keskustelutilaisuuden, jossa käsitellään kuluttajien nettikirjoittelua ja sitä, miten yritykset kirjoittelua seuraavat.

TIlaisuus järjestetään torstaina 19. maaliskuuta alkaen klo 19. Paikkana on Punavuoren Ahvenen kabinetti (Punavuorenkatu 12) Helsingissä.

Paneelikeskustelussa ovat mukana:

Jussi-Pekka Erkkola, Digital Marketing Manager, Nokia, Jussin oma blogi

Salla Laaksonen, teki viime vuonna viestinnän gradunsa aiheesta “Organisaatiomaineen tarinat sosiaalisen median keskusteluissa

Tommi Lehtonen, toimitusjohtaja, Whitevector: Whitevector tarjoaa yrityksille palveluja sosiaalisen median keskustelujen seuraamiseen.

Keskustelun vedän minä eli Mari Koo. Yleisökysymykset ovat erittäin tervetulleita!

Tilaisuus on avoin kaikille, mutta Punavuoren Ahvenen kabinetin tila on rajallinen: ilmoittaudu mieluusti etukäteen vastaamalla joko Facebookiin tai kommentoimalla tänne.

Jos tila menee täysin ahtaaksi, niin etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet. Eli siis jälleen hyvä syy maksaa se kymppi Kulutusjuhlan jäsenyydestä: kun yhdistyksellä on jäseniä, on vaikutusvaltaa ja rahkeita esimerkiksi järjestää tämänkaltaisia tilaisuuksia. Joten kiitokset jo kaikille liittyneille ja tietysti myös blogin lukijoille ja kommentoijille: tämä blogihan on mainio osoitus siitä, että verkossa käydään asiallista kuluttajakeskustelua.

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan ihan livenä maaliskuussa!

Jaa tietoa eteenpäin

2 kommenttia kirjoitukseen “Kulutusjuhla keskustelee nettikirjoittelusta 19. maaliskuuta”

  1. […] Kuten aiemmin olen mainostanut, niin Kulutusjuhla ry järjestää ensi torstaina 19. päivä tilaisuuden “Kuluttajat, yritykset ja nettikeskustelut”. Tilaisuuden saama etukäteisilmoittautuminen on ollut todella ilahduttavaa: Facebookin mukaan paikalle on varmasti tulossa kolmisenkymmentä ihmistä. Tila on rajallinen, mutta toivon mukaan kaikki halukkaat mahtuvat mukana. […]

  2. […] Tänään Kulutusjuhla kokoontuu juttelemaan ihan naamakkain aiheesta “Kuluttajat, yritykset ja nettikeskutelut” Punavuoren Ahvenen kabinettiin klo 19. Tervetuloa kaikki! […]

Kommentoi