Kulutusjuhla

Vuokraa Kuinoman kautta huippulautailijoiden laudat – tuotto hyväntekeväisyyteen

friday 6. februaryta 2009 klo 13.46 kirjoittajana Mari Koo

Lainaus- ja vuokrauspalvelu Kuinoman puolelta tuli eilen tiedote, jonka mukaan lumilautailuammattilaiset Jarkko-Juhani Henttonen ja Jussi Oksanen antavat lumilautojaan muiden harrastajien vuokrattaviksi Kuinoman sivuston kautta. Vuokraamisesta saatavat voitot lahjoitetaan suomalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle Mano a manolle, jonka toiminta keskittyy Nepaliin ja pyrkii mm. lasten ja naisten aseman parantamiseen.

“Ammatti- ja aktiivilumilautailijoiden keskuudessa tavaroiden lainaaminen toisille on yleistä. On hienoa päästä laajentamaan tätä toimintaa kaikkien harrastajien pariin”, kertoo Jarkko-Juhani Henttonen.

Aiheesta sekä näistä huippulainaajista voi lukea lisää Kuinomasta.

Jaa tietoa eteenpäin

Kommentoi