Kulutusjuhla

Ekojeesustelu

saturday 7. marchta 2009 klo 11.06 kirjoittajana Mari Koo

Stazzy miettii ekojeesustelua ja listaa kulutustapojaan, jotka kokee hyviksi: “Ekojeesustelun merkitys on hieman valuva, mutta olettaisin sanan merkitsevän asennetta, jossa ekologisuutta tuputetaan liiaksi, käännytetään ja sitä myöten ärsytetään ihmisiä. Ekologisuus hyvä, ekojeesustelu paha. [- – -] Jos siis menen kertomaan asioista muiden blogien kommenttibokseihin, leimaudun helposti ekojeesustelijaksi. Omassa hiekkalaatikossani en tuputa kenellekään mitään (lukijalla on suurin valta: olla lukematta), joten pidätän siis itselläni oikeuden kertoa kaikille suureen ääneen mitä teen hyvin. Olenhan fiksu, kaunis ja vielä vaatimatonkin.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Ekojeesustelu”

  1. Stazzy says:

    Otan Kulutusjuhlaan pääsemisen äärimmäisenä kunniana.

    Ja kannustan muitakin listaamaan, vaikka ihan omassa mielessään, niitä asioita joita tekee hyvin. Tulee paljon parempi mieli kuin ainaisesta riittämättömyydestä.

Kommentoi