Kulutusjuhla

Huomaamaton pehmotamponi

tuesday 28. aprilta 2009 klo 11.58 kirjoittajana Mari Koo

Välillä jutustelen erilaisista kuukautissuojista ystävien kanssa, ja mainion kuukupin lisäksi olen maininnut huomaamattoman, Bebby-nimisen tuotteen. Koska harva näistä pehmotamponeista tuntuu tietävän, niin kirjataanpa tänne muutama huomio.

Eli kyseessä on naruton, sisään asetettava, pyöreä, jonkinlaista tiiviistä vaahtomuovimassaa muistuttavasta aineesta tehty tamponi. Tuotetta mainostetaan esimerkiksi uintiin tai tanssiin sopivaksi, mutta niihin mielestäni sopii kuukuppi vallan mainiosti.

Sen sijaan olen samaa mieltä tuotteen markkinoinnissa siinä, että tämän tamponin kanssa kanssa voi olla yhdynnässä.

Beppyja voi ostaa Suomessa käsittääkseni lähinnä seksikaupoista eli esimerkiksi SinCitystä (pääkaupunkiseudulla Citykäytävä, Jumbo, Sello ja nettitilaukset onnistuvat tietysti myös). Halpoja ne eivät ole: 8 kappaleen paketti maksaa 16.90 e.

(Ja pahoitteluni herkille mieslukijoille, jotka eivät näistäkään olisi mitään halunneet tietää!)

Be Sociable, Share!

4 kommenttia kirjoitukseen “Huomaamaton pehmotamponi”

  1. No kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää :-O

  2. Matti says:

    En olisi halunnut ajatella asiaa, mutta ajattelin.

  3. Zepa says:

    Mua jäi mietityttämään tuo “tamponin kanssa voi olla yhdynnässä”. Tavallaan joo, mutta ettei siitä kumminkin jäisi vähän yksinäinen fiilis?

  4. Almamaria says:

    Vaikka ko. tamponin kanssa voi olla yhdynnässä, niin jotenkin ei yhtään tee mieli pitää sitä sisällään kun sinne on jotain huomattavasti kivempaa tulossa.

Kommentoi