Kulutusjuhla

Porkkanamafia tempaisee Oulussa 20.5. ja Helsingissä 9.6.

wednesday 13. mayta 2009 klo 7.12 kirjoittajana Mari Koo

Porkkanamafia toimii kesän kynnyksellä reippaasti:  Oulussa mennään syömään ja nauttimaan Sokeri-Jussin kievariin keskiviikkona 20. toukokuuta. Koko tempauspäivän lisämyynti sijoitetaan tuplana energiatehokkuuden parantamiseen. Helsingissä tempaistaan Tavastialla tiistaina 9. kesäkuuta Asan, Reginan ja Reino Nordinin tähdittämällä illalla. Liput tälle keikkatapahtumalla maksavat 10 euroa ja tuotto menee lyhentämättömänä Tavastian ekotehokkuuden parantamiseen. (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Porkkanamafia tempaisee Oulussa 20.5. ja Helsingissä 9.6.”

  1. Porkkanamafia tempaisee piakkoin myös Tampereella. Kohteena pe-la 5.-6.6. on Megazone. Lisää tietoa löytyy osoitteesta http://www.porkkanamafia.fi.

Kommentoi