Kulutusjuhla

Normaalista kaupasta laajasti reilua ja luomua

tuesday 2. juneta 2009 klo 8.23 kirjoittajana Mari Koo

Tapio Laakso kaipaa muutosta suomalaiseen ekokauppameininkiin: “Vihreällä bisneksellä ei ole mahdollisuuksia ellei hommassa omaksuta “engage first, explain later” -ajattelua. Näiden ekokauppojen ja tuotteiden pitää olla niin hyviä ja laadukkaita, että niitä haluaa ostaa itsessään. Se eko & reilu & lähi on sitten mainiota bonusta.

Haluaisin normaalin supermarketin, josta saisi kaikki arkipäivän elintarvikkeet, mutta niin laajasti luomuna & reiluna kuin mahdollista. Ruotsissa peruskejulähikauppa on jo melkein tällainen. Maataloustukia maksetaan tässäkin maassa jotain parin miljardin luokkaa vuodessa. Voisiko siitä jonkun rahan nyt kohdentaa tähän.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Kommentoi